Bio Konyha Bio Demeter Csicseri Borsó

Bio Konyha Bio Demeter Csicseri Borsó

Bio Kitchen Organic / Demeter Chickpeas
1 355 Ft
-+
Cikkszám:
BK106
Készlet: 
2 db

Termékleírás

Összetevők: Csicseriborsó*, víz, tengeri só.  * a bio és biodinamikus Demeter gazdálkodásból származó 
 
A Bio és biodinamikus prémium minöségű alapanyagainkat átlátszó üvegekben hozzuk forgalomba, melyek természetesen édesek és örzik zamatos ízvilágukat. 
 
Mi jelent a Demeter? 
 
A Demeter védjegy 1927 óta létezik és biodinamikus gazdaságból származó termékek minősítésére szolgál. A gazdálkodási mód alapítása Rudolf Steiner osztrák filozófus nevéhez fűződik. A biodinamikus gazdaság legfontosabb jellemzője az a szemlélet, amely szerint a gazda a gazdaságot egységes egésznek tekinti. Ennek részét képezik az ott tartott háziállatok, a termesztett növények, a táj , sőt még a tágabb környezet is, egészen a csillagokig. Ezeket az elemeket formálja egésszé a benne élő ember a Rudolf Steiner által ajánlott biodinamikus preparátumok segítségével. 
 
A biodinamikus termékek élelmiszerminősége és biztonsága messze túlmutat az ökológiai mezőgazdaság egyéb módszerein, szemléletében és gyakorlati szigorúságában az egyik legkövetkezetesebb és legelőrehaladottabb ökológiai gazdálkodási mód.

 

Felhasználási javaslat

Készítsen belőle humuszt, pirítsa meg fűszerekkel, használja salátákba, levesekbe, gabona ételekhez, vagy süthet belőle falafelt. További recept ötletekért látogasson el receptoldalunkra.

Átlagos tápérték 100g termékben
kj 423
Kcal 101
Zsír 1,7
Ebből telített zsírsavak 0,2
Szénhidrát g 14
Ebből cukor 3
Fehérje g 5,7
0,67
0
No votes yet
1 485 Ft
Készlet: 
2 db
0
No votes yet
1 485 Ft
Készlet: 
10 db
0
No votes yet
1 309 Ft
Készlet: 
8 db
0
No votes yet
1 665 Ft
Készlet: 
5 db
 • Bio
  Bio
 • Demeter
  Demeter
 • Kósher
  Kósher
 • Vegán
  Vegán