Édes Vegán Bundáskenyér
♦ 1 pohár Clearspring Barna rizs AMAZAKE
♦ 1 üveg szűrt víz
♦ 1 evőkanál Clearspring kókuszolaj
♦ 1 bagett vagy egy zsúrkenyér (lehetőség szerint gluténmentes kenyér)
♦ 1 teáskanál Clearspring Kuzu (sűrítőanyag)
♦ 2 evőkanál Clearspring rizsszirup vagy juharszirup (ízlés szerint)
♦ Friss gyümölcsök (tetszőlegesen választható)
♦ Clearspring gyümölcspürék ( ha nincsenek szezonális friss gyümölcsök)
1, Vágd fel a kenyeret 3 cm-es szeletekre
2, Öntsd az Amazake-t egy nagy tálba
3, Add hozzá a vizet, amiben előzőleg egy ek-nyi kuzut feloldottál
4, Forgasd bele a kenyereket a keverékbe
5, Tedd bele őket egy nagy fedeles edénybe és a maradék keveréket öntsd rá
6, Hagyd a hűtőszekrényben pihenni legalább 30 percig.
7, Mosd meg és szeleteld fel az összes díszítésre szánt gyümölcsöt.
8, Tégy 1 ek kókuszolajat egy nagy serpenyőbe, melegítsd közepes hőmérsékletig, majd lassan, egyenként helyezd bele a kenyereket, és süsd őket alacsony-közepes hőfokon, míg aranybarnára nem sülnek mindkét oldalukon
9, Tedd a vegán bundáskenyereket egy tálcára és díszítsd az előkészített friss gyümölcsökkel vagy gyümölcspürével.
10, Tálald melegen rizs- vagy juharsziruppal ízesítve