Őszi Tofurántotta

Őszi Kevert Tofu
Hozzávalók: 
  1. 1 evőkanál Clearspring Kókuszolaj
  2. Clearspring Tengeri só ízlés szerint
  3. ½ hagyma vagy 1 salott apró kockákra vágva
  4. barna cremini, vagy barna csiperke gomba apró kockákra vágva
  5. 2-3 levél fekete fodros kel finomra vágva 
  6. 1 evőkanál reszelt kurkuma 
  7. 1 zacskó Clearspring Miso Erőleves+500 ml forró víz
  8. 1 csomag (300g) lecsepegtetett Clearspring Tofu
  9. Több tekerés frissen őrölt feketebors
  10. Frissen facsart citromlé bőségesen
Elkészítés: 
  1. Párolja meg a kockára vágott hagymát a kókuszolajon egy csipetnyi tengeri sóval, amíg az áttetszővé válik, körülbelül 1-2 percig.
  2. Ez után adja hozzá a kockára vágott gombát, és süsse további 1-2 percig. 
  3. Következik a felaprított fekete fodros kel, a kurkuma és kb. 75ml a miso erőlevesből, és főzze további 1-2 percig.
  4. Adja hozzá a tofut és jól keverje össze a többi komponenssel, és párolja még 1-2 percig, illetve amíg a kívánt állagot el ne éri.
  5. Végül a tálalás előtt adjon hozzá citromlevet és fekete borsot.

Ez a finom Vegán Tofurántotta egy tökéletes étel, mert egyszerű elkészíteni, emellett tápláló és bűntudat nélkül fogyasztható. Andrew Kojima Mesterszakács receptje

 

Séf: Andrew Kojima
 
 
2012 év elején Koj mint versenyző a BBC televízió mesterszakácsaként tűnt fel. Ez egy álom megvalósulása volt egy rajongó kezdő szakácsnak.
 
Pályája kezdetén egy professzionális konyhán szerzett tapasztalatot az ebéd tálalásában, de sikersorozatának csúcspontja Simon Rogannal töltött időszak volt, amikor új ételcsodákat kreáltak együtt a Lake kerületben; ekkoriban többször méltatta őt az ifjabb Michel Roux; főzött a 92 éves Chiang Mainak, a thai hercegnek; és 3 napot töltött Sergio Hermannal az ő 3 Michelin csillagos éttermében, az Oud Sluisban, Hollandiában.
 
Miután elérte a mesterfokozatot, elhatározta, hogy az anyagi karrier helyett ételkreációval és a főzés művészetével kíván foglalkozni. Ma mint szabadúszó séf, ételkészítési szakíró és mint szakelőadó tanár dolgozik.