Bio Japán Matcha töltet (Prémium minőségű zöld teapor) 8db tasak

Bio Japán Matcha töltet (Prémium minőségű zöld teapor) 8db tasak

Organic Japanese Matcha Shot (Premium Grade Green Tea Powder) - 8 sachets
2 715 Ft
Cikkszám:
CS163
Készlet: 
0 db

Összetevők: Bio gazdálkodásból származó Matcha zöld teapor (100%)

Termék súlya: 8 x 1g

Egy remek kezdőrugással indulhat a napod, Clearspring bio természetesen sűritett 100% Matcha töltet. Egy finomra őrölt por, ami a legmagasabb minősėgű zöld tealevelekből készül. A leárnyékolt cserjék, Uji tartomány magas hegyvidékein, Kiotó környékén fejlődnek, Japánban. Ez az erősen zöld színű, enyhén édes és selymes izű tea, a legrangosabb italnak számít Japánban. Fogyaszthatod önmagában forró vízzel, mint egy klasszikus energetizáló töltetet vagy vaniliás Matcha italként, zöld turmixot is készíthetsz belőle, de bármely kedvenc gyümölcslevedhez is hozzáadhatod.

A TERMESZTŐ TÖRTÉNETE

HARMADIK GENERÁCIÓS TEA TERMESZTŐ KIOTÓBÓL:
A Kiotó környéki hegyekben, egy harmadik generációs család, speciális bio módszerekkel termeszti a Clearspring teáit.
Az ősi gazdálkodási szemléletere alapozva a család a termőföld természetes életerejét használva, amit a szinte érintetlen környezet tart fenn, ahol a növények nincsenek mesterségesen agyonvédve, ahol a tápértéket az ismétlödő komposztálásból nyerik. A nyiradékok, az elszáradt levelek a talajtakarással együtt segítík a gaz elterjedését valamint a föld nedvességtartalmának megörzését.
Amíg a legtöbb gazdálkodó évente 15-20 alkalommal növényvédő- és gyomírtószerekkel permetezi a növényeit, addig a mi termesztőnk teabokrai elegendő életerővel rendelkeznek, hogy vegyi anyagok nélkül is képesek legyenek fejlődni.
A család éves terménykihozatala kevesebb lehet, mint az átlagos, viszont a növényeik messze kevesebb penésszel és más veszéjt jelentő támadással néznek szembe. Az elmúlt 40 évben a hatékonyságuk kétszer akkora volt, mint a kémia vegyszerkkel gazdálkodóké.
A gazdálkodónk nemcsak a növény fejlődését követi gondos szemmel, de annak hozzáértő feldolgozását is a helybeni csomagolásig, hogy a tea megőrizze a maximum frissességét és teljes ízvilágát.
Hasonlítsd össze a Clearspring tökéletesen friss teáit, azokkal a termékekkel, melyeket nagy mennyiségben ömlesztve szállítanak és a szüret után hónapokkal késöbb, itt Európában csomagolnak, szerelik ki a keresekedelem számára.

 

Új 100%-ban fenntartható csomagolás

Teafilter: Komposztálható

Címke, csomagolás, karton: Újrahasznosítható

Az új filteres tea családunk nem génmanipulált és 100%-ban fenntartható csomagolásban ajánljuk. A teafilterek össze vannak tűzve egy speciális technologiával, fűzőkapocs nélkül. A zsinor 100% bio pamut, a karton csomagolás újrahasznosítható és a nyomdafesték növényi alapú.

Átlagos tápérték 100g termékben
0
No votes yet
0 Ft
Készlet: 
0 db
0
No votes yet
0 Ft
Készlet: 
0 db
0
No votes yet
0 Ft
Készlet: 
0 db
0
No votes yet
5 320 Ft
Készlet: 
3 db
  • Bio
    Bio
  • Kósher
    Kósher
  • Vegán
    Vegán