Bio Konyha Bio Demeter Lilakáposzta

Bio Konyha Bio Demeter Lilakáposzta

Bio Kitchen Organic / Demeter Red Cabbage
1 365 Ft
-+
Cikkszám:
BK112
Készlet: 
0 db

Termékleírás

Összetevők: lilakáposzta**(65%), víz, rizsmaláta-szirup*(5,6%) (rizs*, csíráztatott árpa*, víz), ecet*, tengeri só, szegfűszeg*.  
* bio gazdaságból származó ** a bio és biodinamikus Demeter gazdálkodásból származó 
 
A szeletelt Demeter lilakáposztát a saját bio rizsmaláta-szirupunkkal édesítettük. Étkezésre kész, igen sokoldalú - hidegen és melegen is fogyasztható. 
 
A Bio és biodinamikus prémium minöségű alapanyagainkat átlátszó üvegekben hozzuk forgalomba, melyek természetesen édesek és örzik zamatos ízvilágukat. 
 
Mi jelent a Demeter? 
 
A Demeter védjegy 1927 óta létezik és biodinamikus gazdaságból származó termékek minősítésére szolgál. A gazdálkodási mód alapítása Rudolf Steiner osztrák filozófus nevéhez fűződik. A biodinamikus gazdaság legfontosabb jellemzője az a szemlélet, amely szerint a gazda a gazdaságot egységes egésznek tekinti. Ennek részét képezik az ott tartott háziállatok, a termesztett növények, a táj , sőt még a tágabb környezet is, egészen a csillagokig. Ezeket az elemeket formálja egésszé a benne élő ember a Rudolf Steiner által ajánlott biodinamikus preparátumok segítségével. 
 
A biodinamikus termékek élelmiszerminősége és biztonsága messze túlmutat az ökológiai mezőgazdaság egyéb módszerein, szemléletében és gyakorlati szigorúságában az egyik legkövetkezetesebb és legelőrehaladottabb ökológiai gazdálkodási mód.

 

Felhasználási javaslat

Recept ötletekért kérjük, látogasson el receptoldalunkra

 

Átlagos tápérték 100g termékben
kj 157
Kcal 37
Zsír 0,1
Szénhidrát g 7,4
Ebből cukor 6,5
Rost 1,4
Fehérje g 1
1
0
No votes yet
1 485 Ft
Készlet: 
5 db
0
No votes yet
1 485 Ft
Készlet: 
11 db
0
No votes yet
1 309 Ft
Készlet: 
10 db
0
No votes yet
1 665 Ft
Készlet: 
9 db
 • Bio
  Bio
 • Demeter
  Demeter
 • Kósher
  Kósher
 • Vegán
  Vegán