Bio Gomashio - Barna Szezámmag tengeri sóval
2 790 Ft |
A Clearspring Bio Barna Szezámmag Gomashio egy hagyományos japán fűszer, amely a japán konyha nélkülözhetetlen alkotóeleme.
Összetétel: Bio pirított szezámmag (96%), tengeri só
Nyomokban dióféléket tartalmazhat.
Mi az a Gomashio?
A Gomashio két összetevője: szezámmag (goma, ごま) és tengeri só (shio, 塩)
Készíthető barna vagy fekete szezámmagból.
Hogyan készül a Gomashio?
A legjobb minőségű, enyhén pirított bio szezámmagot finoman megőrlik, hogy lágyabb állagot kapjanak, majd ízes, természetes tengeri sóval keverik össze.
A barna szezámmagos Gomashio valamivel enyhébb ízű, mint a feketéből készült, és leginkább a dió ízére emlékeztet.
Felhasználása
Sokféle ételhez illő fűszer (rizs, tészta, zöldségek). Tehetjük levesekbe, de salátákra szórva is feldobja ételeinket.
Tárolás
Hűvös, sötét helyen
Sokféle ételhez illő fűszer (rizs, tészta, zöldségek). Tehetjük levesekbe, de salátákra szórva is feldobja ételeinket.
kj | 2371 |
---|---|
Kcal | 574 |
Zsír | 56 |
Ebből telített zsírsavak | 10 |
Szénhidrát g | 0,9 |
Ebből cukor | <0,5 |
Fehérje g | 17 |
Só | 3,7 |
- Bio
- Vegán