Bio Sushi barna rizs - rövid szemű japán stílusú rizs

Bio Sushi barna rizs - rövid szemű japán stílusú rizs

Organic Sushi Brown Rice - Short Grain Japanese Style Rice
2 390 Ft
-+
Cikkszám:
CS812
Készlet: 
24 db

Termékleírás

Összetevők: bio gazdaságból származó bio barna rizs   
Clearspring bio barna Sushi rizs ideális, finom ízű, főtt rizsből készült ételkreációkhoz, egészséges és ízletes ételek készítéséhez, beleértve a sushit is. Hosszasan gondolkodtunk azon, hogy hozzáadjuk-e a kínálatunkhoz, mivel sokkal több időt igényel a főzése, mint a bio fehér sushi rizsé, de figyelembe véve csodálatosan finom aromáját, és hogy egy teljes értékű gabonáról van szó, mindenképpen megéri!

A rövidszemű Selenio rizs változatot a bio barna Sushi rizshez használják, melynek karaktere nagyon hasonlít a Japonica rizshez, amelyet leggyakrabban a sushi készítéséhez használnak Japánban. Bio gazdaságban termesztik az északnyugat-olaszországi Piemonte régióban, amely terület híres a rizottó termesztéséről is. Amikor megérik a rizs, a közeli Trino városkában található rizs molnárnál hántolják.

 

Felhasználási javaslat 

Hogyan használjuk Hogyan készítsünk Sushi barna rizst? 
 
Mosson meg 1 csésze (250g) Sushi rizst hideg vízben, majd szűrje le. Tegye egy főzőedénybe 2 csészényi hideg vízzel (540 ml), és hagyja ázni legalább 60 percig. Forralja fel, fedje le, és csökkentse a hőt. Így párolja 40 percig, vagy amíg a vizet magába nem szívja. Kapcsolja le és hagyja állni lefedetten további 10 percen keresztül. Kérjük, látogasson el a receptek weboldalunkra további recept ötletekért és tálalási javaslatokért. 
Hűvös, száraz helyen tárolja. 
 
Használja újra a csomagolást.

 

Átlagos tápérték 100g termékben
kj 609
Kcal 144
Zsír 1,1
Ebből telített zsírsavak 0,2
Szénhidrát g 30
Ebből cukor 0,2
Rost 2
Fehérje g 2,6
0,02
0
No votes yet
2 440 Ft
Készlet: 
43 db
0
No votes yet
4 520 Ft
Készlet: 
28 db
0
No votes yet
2 640 Ft
Készlet: 
8 db
0
No votes yet
2 365 Ft
Készlet: 
12 db
  • Bio
    Bio
  • Kósher
    Kósher
  • Vegán
    Vegán