Bio Pamut Törlökendők

Termék menü

0
No votes yet
945 Ft
Készlet: 
223 db
0
No votes yet
1 870 Ft
Készlet: 
0 db
0
No votes yet
1 870 Ft
Készlet: 
48 db
0
No votes yet
910 Ft
Készlet: 
87 db

Sok hagyományos törlökendő nagy mennyiségben tartalmaz kemény vegyszereket, beleértve a formaldehid-oldószert, habképző anyagokat, parabéneket és mesterséges illatanyagokat, melyek mind irritációt okoznak.

Az érzékeny bőrűek számára tervezett Natracare törlökendők garantált tulajdonságai:

  • 100% bio pamut textília
  • Bio esszenciális olajok
  • Natúr növényi összetevőkből
  • Biológiai úton lebomlanak és komposztálhatóak
  • Vegánoknak is megfelelő
  • Bőrgyógyászati tesztelését önkéntes jelentkezőkön végeztük


A Natracare törlökendők teljesen klórmentesek és nem tartalmaznak parabént, alkoholt, SLS-t és mesterséges tartósítószereket.  


Bababarát törlökendő

A Natracare díjnyertes bio pamut Bababarát törlőkendő lágy és gyengéd a babák érzékeny bőréhez, mindemellett a csecsemők napi ápolásában rendkívül hatékony.
 
A puha és erős, 100% bio pamutból készült. Bababarát törlőkendő gyengéd a csecsemők finom bőréhez. A bio alapszövet, bio kamilla, kajszibarack és édes mandula esszenciális olajjal, valamint natúr növényi kivonatokkal van átitatva, melyek mind hatékonyan tisztítanak, frissítenek, és eközben még ápolnak is.  
 
Ez a gyengéd formula mentes a mesterséges tisztítószerektől, mint a nátrium-lauril-szulfáttól (SLS), vagy más hozzá hasonló anyagoktól, parabénektől, SHG-től, vagy formaldehidet kioldó tartósítószerektől. 
 


Intim törlőkendő

Ezt a Natracare törlőkendőt a nők napi intimhigiéniai igényeihez fejlesztették ki, de különösen előnyös extra kényelmet nyújt menstruáció idején, illetve utazáskor. 
 
Ez a puha és erős, hitelesített, 100% bio pamutból készült törlökendő gyengéd az Ön érzékeny bőréhez. A bio alapszövet bio kamilla, levendula és Francia Rózsa esszenciális olajjal, valamint natúr növényi kivonatokkal van átitatva, melyek mind hatékonyan tisztítanak, frissítenek, és eközben még ápolnak is.  
 
Ez a gyengéd formula alkoholmentes és nem tartalmaz mesterséges tisztítószereket sem, mint a nátrium-lauril-szulfát (SLS), vagy más hozzá hasonló anyagokat, parabent, SHG-t, vagy egyéb mérgező, formaldehidet kioldó  tartósítószereket. 
 


Sminktörlő kendő

Egy jó bőrápoló terméknél az első számú szabály, hogy alaposan tisztítsa meg a bőrt, távolítsa el teljesen a felvitt szépítöszereket és a szennyeződéseket. Nem utolsó sorban az is elvárás egy ilyen termékkel szemben, hogy többet adjon a börének, mint amennyit letöröl róla. 
 
Szemben a hagyományos törlőkendőkkel, mi kizárólag csak a legjobb minőségű, hitelesített bio pamutot és natúr növényi összetevőket használunk, melyek hihetetlenül gyengédek az Ön bőréhez. 
 
A Natracare sminktörlö kendő bio kajszibarack és kamilla esszenciális olajjal, valamint bio aloé Vera kivonattal van átitatva, ezáltal alaposan tisztít, kellemesen hidratál és eközben még természetesen fel is frissíti a bőrét. A puha és erős bio pamut sminktörlö kendő gyengéd a bőréhez, ugyanakkor hatékonyan eltávolítja még a vízálló szemspirált és rúzst is.