A Natracare története

A Natracare sokkal többről szól, mint csak egy bio és természetes termékek. Mi egy díjnyertes, de etikus társaság vagyunk, amely olyan bio és természetes megoldásokat kínál a személyes egészségápolásban, amik csekély ökológiai lábnyomot hagynak a bolygónkon.

Minden női higiéniai és babaápolási termékünknél kizárólag bio és természetes anyagokat használunk, amik megfelelnek a legmagasabb szintű bio, környezeti és biológiai úton lebomló előírásoknak, és csak azoktól az alapanyaggyártóktól vásárolunk, akik felelősségteljesen kezelik és figyelik a forrásaikat és osztoznak az elveinkben.

„Még 1989-ben láttam egy az emberek egészségére és a környezetünkre növekvő veszélyt jelentő dokumentációt, amit a széndioxid kibocsátás okoz a cellulóz klórral történő fehérítésével a papírgyártás során.

Ami engem különösen felzaklatott, az a nemzetközi női higiéniai márkák nemtörődömsége volt. Annyira megrémített, hogy az azonnali reakcióm olyan alternatívák keresése és kifejlesztése volt, amik figyelembe veszik a nők egészségét és a bolygónkat.

A Natracare volt a világon az első alternatíva a hagyományos női higiéniában, beleértve a világ első minősített bio pamut tamponjait és a teljesen klórmentes egészségügyi betétjeit, valamint tisztasági betétjeit.”

Susie Hewson, Natracare alapító