Bambusz Matcha Keverő És Kanál Szett

Bambusz Matcha Keverő És Kanál Szett

Bamboo Matcha Whisk & Scoop Set
0 Ft
-+
Cikkszám:
CS962
Készlet: 
0 db

Termékleírás

JAPÁN TEA CEREMÓNIA
A Japán tea ceremónia nem csak egyszerűen a tea ivásról szól. Ez egy ősi művészet, van benne filozófia, spiritualitás, viselkedés és egy sor, a Japán kultúrából átvett elem is. Valamennyi elemet és mozdulatot egységesitettek a jelentésük és a ceremóniában elfoglalt helyük szerint. Valószinű, hogy nincs egy fél napod az eredeti tea ceremóniára, de ez a hiteles és elegáns tea szett érzékeltettheti a tea szertartás élményét otthon.

A szett tartalma:
1db Bambusz matcha keverő
1db Bambusz matcha adagoló kanál
1db használati utasitás és információs füzet.

Eszközök:

TEA ADAGOLÓ KANÁL: Chashaku, arra való, hogy a teásdobozból (Chaki) beletegyük a teát a teakeverő tálba (chawan). Általáben ez egy vékony és keskeny bambusz darab, bár az idők során készült már fábol és elefántcsontból is kifaragva. 

TEA KEVERŐ (HABVERŐ): Chasen, bambuszból készült habverő, arra szolgál, hogy a matcha port sszekeverje a forró vizzel. Egy darab bambuszból van kifaragva. A formája, a abverő "ágai", az "ágak" száma, a vastagságaa hossza, a fonal, amivel összefogják az "ágakat", attól függ, hogy a készitő milyen fajta bambuszból dolgozik. Egy 100 ágakból készült magas minőségü keverővel kitünő, egyenletes és habos matcha készithető.

 

Felhasználási javaslat

TISZTITÁS: A bambusz keverőt meg Mindes használat után kell tisztitani. Egy tiszta vizzel félig teli csészében , a vizet keverve tisztithatod meg, vagy közvetlenül a csap alatt keverő mozdulatokat végezve, majd tiszta vizzel öblitsd le. a viz mindig legyen kézmeleg. Soha ne használj mosószert. Az öblités után tedd vissza a tartőjába az ágaival felfele nézzen. Használat előtt győződj meg róla, hogy nincsenek-e törött ágak. A sérülések elkerülése érdekében távolitsd el a törött részeket. Jól átszellőzni tudó helyen tárold, ne műanyag tokban. Ne tárold közvetlenül a napfényen.
Az adagoló kanalat csak egyszerűen papirtörölközővel tisztitsd le.

 

Átlagos tápérték 100g termékben
kj nonfood
0
No votes yet
0 Ft
Készlet: 
0 db
0
No votes yet
0 Ft
Készlet: 
0 db
0
No votes yet
5 320 Ft
Készlet: 
3 db
0
No votes yet
3 060 Ft
Készlet: 
8 db