Bio Japán Kuzu (Kudzu) – Gluténmentes keményítő

Bio Japán Kuzu (Kudzu) – Gluténmentes keményítő

Organic Japanese Kuzu (Kudzu) - Gluten Free Starch Thickener
4 990 Ft
-+
Cikkszám:
CS769
Készlet: 
47 db

Termékleírás

Összetevők: Vadon növö bio kuzu gyökerek (Pueraria lobata), víz 
 
A Clearspring bio Kuzu (más néven Kudzu) egy kiváló minőségű keményítőből készült sűrítőanyag. Sima textúrájú és semleges ízű, melyet Japán legéleterösebb hegyi növényéből nyerik. Minőségét a 2012es Free From Awards, azaz a « Díjaktól mentesen » kitüntetésen is elismerték. 
 
Hogyan használjuk Ideális sűrítő anyag levesekhez, és ragukhoz, édes és sós szószokhoz, mázakhoz, valamint sütemények, piték töltelékéhez. Használata igen egyszerű: Törjön darabokat, oldja fel kis mennyiségű hideg vízben, adja hozzá a többi főzési folyadékhoz. Addig hevítse és keverje folyamatosan, amíg sűrű és áttetsző lesz. 
 
Fél-egy teáskanálnyi kuzuval egy csésze folyadékot tud besűríteni. 1¾ teáskanál kuzuval egy teáskanál kukoricalisztet tud helyettesíteni. 
 
A Clearspring kuzu gyártója ötödik generációs mesterember. A mai napig gondosan követik a hagyományos 120 napos mosási, ülepítési, szűrési, szárítási folyamatokat, a bio kuzugyökér színtiszta keményítőjének kinyerésére. Helyileg Dél-Kyushuban működnek, ahol a vulkáni talajon kivételes minöségű kuzu növények nőnek. Beszállítónk a megmaradt, kevés, tiszta kuzukeményítő-gyártóknak egyike Japánban. 
 
Kiváló gluténmentes sűrítő A Kuzu több mint kétezer éve a japán konyha és cukrászat nagyra értékelt összetevője. Magas a teljes keményítőmolekula-tartalma, ezért kiváló sűrítőanyag. Bár a standard sűrítőszerek, mint a kukoricaliszt, nagyjából ellátják ugyanazt a feladatot, általában nagymértékben feldolgozottak és fehérítő vegyszerekkel és extrahálószerekkel kezeltek, míg a Clearspring bio kuzu egy teljesen természetes gluténmentes keményítő.

 

Felhasználási javaslat

Ez a rendkívüli sűrítőszer kellemes, sima textúrájú, és egyáltalán nincs keményítő vagy zavaró íze. Használja a kuzut levesek, raguk sűrítéséhez, úgy édes, mint sós mártásokhoz, tortabevonókhoz, desszertekhez és sütemények töltelékéhez. Oldja fel hideg vízben, mielőtt forró folyadékhoz adná. 
 
Hűvös, száraz helyen tároljuk. Használat után zárja vissza a csomagolást!

 

Átlagos tápérték 100g termékben
kj 1454
Kcal 342
Zsír 0,2
Szénhidrát g 84,7
Rost 0,3
Fehérje g 0,3
0,05
0
No votes yet
1 620 Ft
Készlet: 
62 db
0
No votes yet
3 410 Ft
Készlet: 
12 db
0
No votes yet
3 410 Ft
Készlet: 
9 db
0
No votes yet
3 420 Ft
Készlet: 
0 db
 • Bio
  Bio
 • Gluténmentes
  Gluténmentes
 • Kósher
  Kósher
 • Vegán
  Vegán